28 Mart 2012 Çarşamba

Mine’nin Matematik Evi

Mine’nin Matematik Evi (Eğitici Program)


Yurtdışında birçok ödül kazanan Minenin Matematik Evi şimdi Türkiyede… Minenin Matematik Evinde yer alan 7 farklı oyun sayesinde çocuğunuz matematiği severek büyüyecek. Çocuklar Fare Evini kurarken sayıları öğrenecek, birbirinden sevimli yaratıkları oluştururken geometrik şekilleri kavrayacaklar.


Etraflarında hareket eden hayvanları sayabilmek için rakamları Öğrenecek, ördek Demetin sorduğu matematik problemlerine cevap vermeye çalışacaklar. Çocuklarınız için vazgeçilmez bir eğlence…
Şekilleri Karşılaştır
Küçük, Ortanca ve Büyük kardeşler ayakkabı almak istiyorlar. Doğru ayakkabıyı seçmelerinde onlara sadece sen yardımcı olabilirsin.
Yaratıcı Bir Ressam Olabilirsin!
Bu sevimli yaratığa kaç tane göz, kaç tane kulak yerleştirmen gerektiğine sen karar vereceksin. İstediğin sayıda kuyruk eklemeyi unutma.
Şekilleri İncele
Küçük farenin evini kurmasına yardım et! Kare, üçgen isimli yeni arkadaşların olacak.
Sayı Sayma
Sayı makinesinden 1den 30a kadar bir sayı seç! Şimdiye kadar hiç görmediğin sevimli hayvanlarla tanışacaksın.
Toplama ve Çıkarma
Ördek Demetin elindeki oyuncaklarla senin elindeki oyuncaklar eşit sayıda olmalı. Kaç tane olduğunu bulmak için toplama çıkarma yapman gerekecek.
Bütünü Görebiliyor musun?
Bing ve Bong şarkı söyleyerek zıplıyorlar. Onlarla birlikte şekilleri tamamlamaya çalış!
Problemleri Sen Çözüyorsun
Kurabiyelerin üzerine istersen 1 tane istersen 20 tane çikolata yerleştir! Hangisinin daha lezzetli olduğuna Sevimli At karar verecek.

Hiç yorum yok: